De Wijnproeverij

Liefste wijnliefhebbers,

Na de daverend succesvolle editie van vorig jaar reïntroduceert de Excurcie op veler verzoek de Wijnproeverij! Op donderdag 4 oktober komt wijnkenner Rob Hulst weer langs om jullie te laten genieten van 6 sappige wijntjes. Het assortiment zal gevarieerd zijn met 3 witte en 3 rode wijnen, dus dit is een uitstekende gelegenheid om je smakenpalet te verbreden. 

Bouquet, sec, aimable, goût de bouchon. Dat zijn allemaal wijntermen die je na de proeverij met een hautaine gelaatsuitdrukking duchtig rond kunt strooien op verjaardagsfeestjes. Jawel, je vinocabulaire zal tot bijna onverantwoorde proporties groeien! Ik hoor je al denken: ‘Hoe kan ik in Bacchus’ naam meedoen aan dit prestigieuze evenement?’. Welnu, dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. 

Ten eerste moet je je aanmelden via gyrinus.nl/winetasting. Vervolgens betaal je €6,50 volgens de instructies die je toegestuurd krijgt. Ten slotte hoef je op 4 oktober om 18.00 of 19.30 (afhankelijk van wat je aangegeven hebt) alleen nog maar aan te schuiven.
Het mag dan wel dierendag zijn, maar je mag ook gerust jezelf verwennen!

Au revoir!

L’Excurcie