Alumni lid worden

Als alumnus heeft u uw studie afgerond en bent u klaar met het studentenleven, maar zeker niet met Gyrinus natans! Gelukkig is daarom de mogelijkheid om lid te worden van ons alumnibestand en kunt u een deel blijven uitmaken van de vereniging waar u gedurende uw studententijd vele goede vrienden heeft gemaakt en een leuke tijd hebt gehad. Voor €10,- per jaar sponsort u de vereniging en houden wij u op de hoogte van verschillende activiteiten die interessant zijn voor alumni.

Hieronder een overzicht van wat het alumni lidmaatschap inhoudt:

• Een gratis lustrumalmanak van het 60 jarig bestaan van Gyrinus natans.
  • Vier keer per jaar ons verenigingsblad de Natator.
  • U wordt op de hoogte gehouden van interessante activiteiten voor alumni.
  • U sponsort de vereniging.

Via deze pagina kunt u alumni lid worden van onze faculteitsvereniging Gyrinus natans. We verzoeken u vriendelijk het online inschrijfformulier en de machtiging volledig in te vullen.

Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden en uploaden in het formulier hieronder of naar het volgende postadres sturen:

Faculteitsvereneniging Gyrinus natans
De Boelelaan 1085 – P022
1081 HV, Amsterdam
Nederland

Wanneer wij het machtigingsformulier hebben ontvangen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en wordt u ingeschreven in ons alumnibestand.

Persoonsgegevens

Machtigingsformulier uploaden (kunt u ook opsturen naar ons postadres)

Bevestiging