Actcie

De Actcie is een gezellige groep studenten van Gyrinus die het vrijwilligerswerk in Amsterdam promoten, maar ook organiseren. Afgelopen jaren hebben we verschillende activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld, we koken maandelijks voor de daklozen in Amsterdam, organiseren een Meet&Greet met statushouders, of hebben we geholpen tijdens Retinoblastoom Patientendag bij VUmc Kinderstad . We zijn altijd op zoek naar nieuwe en leuke evenementen waar we kunnen helpen samen met andere studenten van Gyrinus. Ons doel is om zoveel mogelijk studenten enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk.

Lijkt het jou leuk om vrijwilligerswerk te doen in Amsterdam en helpen bij de activiteiten van de Actcie? Word dan lid van de Actcie en stuur een mail naar ln.su1534844244niryg1534844244@eict1534844244ca1534844244

commissie-foto-actcie