Excurcie

De Excurcie organiseert ieder jaar een aantal prachtige uitjes voor de leden van Gyrinus. Deze uitjes zijn erg gevarieerd en uiteenlopend, maar vooral gezellig. Zo kun je bijvoorbeeld je drankenkennis uitbreiden tijdens de wijnproeverij of de whiskyproeverij, kun je een avondje ontspannen op de bowlingbaan of cultuursnuiven in de binnenstad van Amsterdam. Daarnaast organiseren we elk jaar de beroemde Vogelexcursie, waarbij we onder leiding van een paar ervaren vogelaars de gevederde fauna in een natuurgebied in de buurt van Amsterdam gaan begluren. Dit alles wordt georganiseerd door een groep enthousiaste Excurcieleden die het altijd leuk hebben met elkaar.

Als lid van de Excurcie worden je commissiegenoten al snel je vrienden en op de meeste borrels is dan ook een flinke Excurcie delegatie aanwezig. Kortom, bij ons is het altijd leuk (en soms zelfs ook leerzaam) dus doe vooral mee met een van onze sprankelende activiteiten!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over de Excurcie? Stuur dan een mailtje naar ln.su1544840234niryg1544840234@eicr1544840234ucxe1544840234.

Hopelijk tot binnenkort!

IMG_20151103_222612 (1)