Feestcie

Je studentenleventje is niet compleet zonder een fantastisch festijn op z’n tijd, en dat is precies waar wij als Feestcie voor zorgen! Onze 10 bloedmooie Feestcievrouwen en 2 spetterende Feestciehunks hebben al heel wat legendarische feesten meegemaakt en bundelen nu hun krachten om van elk Gyrinus feest een daverend succes te maken.

Wie zijn deze mooie mensen vraag je je af?
Soraya is onze Haagse Beyoncé in de dop. Deze wandelende hitjesbieb weet voor elke sfeer en stemming wel een muziekje en past ook nog eens haar haarkleur hier moeiteloos op aan. Ze maakt met haar divagedrag en bootyshakes de dansvloer tot vroeg in de ochtend onveilig. Rustâââg.

Onze lieve blondine Carmen drinkt naast water en thee eigenlijk alleen maar alcohol. Afgelopen zomer zou ze meedoen met de vernieuwde versie van Oh Oh Cherso maar omdat ze het partymachen van de crew wat lafjes vond is ze voortijdig uit de serie gestapt om vervolgens in haar eentje elke tent van Kreta tot de grond toe af te breken.

In exotische hiphop chick Hadassa schuilt een ware hitmachine. Hadassa is het geheime wapen van de Feestcie: zij hoeft bij een dance-off maar even met haar perfect gevormde dijen te wiegen en de tegenstanders druipen bij bosjes af.

Nog niet te spreken over Wies: het meisje dat met haar dansskills menig vrouw een minderwaardigheidscomplex heeft bezorgd, is een toptalent in het gek maken van mannen. Trek haar ‘t lelijkste themakostuum ter wereld aan en deze chick weet ‘m nog steeds te rocken.

Rozemarijn hoeft maar één keer met haar blonde lokken te zwiepen en de mannen staan voor haar in de rij. Met haar bambi-oogjes fikst zij de gastenlijstplekken en de champagne gratis, maar vergis je niet want schijn bedriegt: eenmaal toegetreden tot haar web ben je ten dode opgeschreven…

En dan de twee sexy Feestcieboys: Julius en Wisse. Zij hebben nog nooit een club kunnen betreden zonder het aanwezige vrouwvolk in katzwijm te laten vallen en gaan niet weg voordat ze hun woest aantrekkelijke dansmoves hebben geshowd op de dansvloer, waarna zij (jammergenoeg) de rest van de avond kwijt zijn aan gillende vrouwen van zich afslaan…

Niks is te gek voor Zoë. Mijdrecht, waar zij vandaan komt, mag bij het grote publiek dan wel geen belletje doen rinkelen, maar de echte kenners weten dat achter de deuren van menig Mijdrecht’s koeienschuur een walhalla schuilt voor harde techno ravers. Zoë heeft hier een niet te misstane bijdrage aan geleverd: zij is één van de bedenkers van Mijdrecht Dance Event, het ADE voor ’s werelds exclusiefste incrowd.

Heiloose hockeychick Lotte heeft het partymachen op de club geleerd. De derde helft, de befaamde toernooien en pitchers atten; deze ‘Stoeipush’ heeft het allemaal al meegemaakt. Daarnaast heeft zij zeker geen stick nodig om te scoren.

Xanne behoort als enige van de Feestcie tot de Clique der Geboren Amsterdammers. Zij heeft het nachtleven van Neêrlands Hoofdstad dan ook met de paplepel binnengekregen. Echter begon het de Nederlandse pils haar dit jaar een tikkeltje te vervelen, waarna zij haar biergevoel is gaan beproeven bij onze Zuiderburen.

Dan heb je ook nog Andrea. Deze mysterieuze schone schroomt er niet voor om met behulp van haar afgetrainde sixpack menig Gyrinusman te betoveren (en veroveren). In 2017 breidt zij haar jachtgebied uit naar Zuidoost Azië: daar gaat zij de schone kunsten van de Japanse karaoke en befaamde Thaise Full Moon Parties ‘bestuderen’ om de fijne kneepjes later te kunnen introduceren bij Gyrinus.

Last but not least is ons’ Brabants topwijf en tevens Voorzitster Suzanne. Suus is keigoed in keivette feestjes bouwen (keicool). Niet voor niets was project X Haren haar idee en ravede zij al door het leven lang voordat het cool was, ook kan ze party animals als Guus Meeuwis, Dave Roelvink en Ali B aan haar bff-lijstje toevoegen.

Waarom zou jij de Feestcie willen versterken?
Ten eerste natuurlijk omdat yolo. Ten tweede omdat we als één van de grootste commissies van Gyrinus naast 3 feesten per jaar (met thema’s als Dirty Disney, CEOs and Office Hoes en Gymnasty) ook het altijd geslaagde kerstdiner mogen verzorgen! Op deze gezellige dag steken we zelf de handen uit de mouwen wat het eten betreft en zorgen we dat alles er pico bello uit komt te zien (net als wij zelf natuurlijk). Daarnaast zijn onze vergaderingen (ongeveer één keer in de twee weken) altijd een gezellige bende en leer je naast contacten, ook contracten met horecagelegenheden te maken. En als kers op de taart kun je er ook nog gewoon naast studeren (bof jij even)!

Dus ben je geïnteresseerd in een plek bij de Feestcie? Geef je op bij de commissieBBQ of vraag meer info bij een Feestcielid!

Contact: ln.su1539947425niryg1539947425@eict1539947425seef1539947425

IMG-20151104-WA0005