Feestcie

Je studentenleventje is niet compleet zonder een fantastisch festijn op z’n tijd, en dat is precies waar wij als Feestcie voor zorgen! Onze 10 bloedmooie Feestcievrouwen en 2 spetterende Feestciehunks hebben al heel wat legendarische feesten meegemaakt en bundelen nu hun krachten om van elk Gyrinus feest een daverend succes te maken.

Wie zijn deze mooie mensen vraag je je af?

Soraya is onze Haagse Beyoncé in de dop. Deze wandelende hitjesbieb weet voor elke sfeer en stemming wel een muziekje en maakt met haar divagedrag en bootyshakes de dansvloer tot vroeg in de ochtend onveilig. Rustâââg. Nog niet te spreken over Wies: het meisje dat met haar dansskills menig vrouw een minderwaardigheidscomplex heeft bezorgd, is een toptalent in het gek maken van mannen. Trek haar ‘t lelijkste themakostuum ter wereld aan en deze chick weet ‘m nog steeds te rocken. Anneke, aanwinst als het gaat om connecties in de rapperswereld, gaat niet in op welk aanbod dan ook als niet het uiterste voor haar uit de kast getrokken wordt. Dit lieve decadente luxepaardje snoept graag uit de doos van Pandora, weet te onderhandelen als een beest en kent zeker geen genade. Fatosj, ons hypere Turkse buikdansliefje, schroomt er niet voor om haar perfecte dijen in de strijd te gooien in elke dance-off die zij aangaat (en geloof me, dat zijn er veel). Daarnaast kan zij in één vingerknip een 3-sterrenkerstdiner op tafel toveren: duurzaam, biologisch en met een vleugje rock ’n roll. Rozemarijn hoeft maar één keer met haar blonde lokken te zwiepen en de mannen staan voor haar in de rij. Met haar bambi-oogjes fikst zij de gastenlijstplekken en de champagne gratis, maar vergis je niet want schijn bedriegt: eenmaal toegetreden tot haar web ben je ten dode opgeschreven… Kirsten, onze goedlachse Brabantse babe, verruilde het Oeffeltse Carnaval om haar feesttalenten in Amsterdam te komen beproeven. Zij gebruikt haar Zuidelijke ervaring om elke tent die Gyrinus betreedt tot de grond toe af te breken. En dan de twee sexy Feestcieboys: onze Maestro der Moneys Lars en Hengstige Hengelose Wisse. Zij hebben nog nooit een club kunnen betreden zonder het aanwezige vrouwvolk in katzwijm te laten vallen en gaan niet weg voordat ze hun woest aantrekkelijke dansmoves hebben geshowd op de dansvloer, waarna zij (jammergenoeg) de rest van de avond kwijt zijn aan gillende vrouwen van zich afslaan… Suzanne, ons topwijf, is keigoed in keivette feestjes bouwen (keicool). Niet voor niets was project X Haren haar idee en ravede zij al door het leven lang voordat het cool was, ook kan ze party animals als Guus Meeuwis, Rinus & Romana en Ali B aan haar bff-lijstje toevoegen. Heiloose hockeychick Lotte heeft het partymachen op ‘de club’ geleerd. De derde helft, de befaamde toernooien en pitchers atten; deze ‘Stoeipush’ heeft het allemaal al meegemaakt. Daarnaast heeft zij zeker geen stick nodig om te scoren. Ook Xanne kent de fijne kneepjes van ‘t hockeyleventje en vooral van de daarbij horende feesten. Bovendien behoort zij als enige van de Feestcie tot de Clique der Geboren Amsterdammers. Zij heeft het nachtleven van Neêrlands Hoofdstad dan ook met de paplepel binnengekregen. Last but not least is Andrea. Deze mysterieuze schone schroomt er niet voor om met behulp van haar afgetrainde sixpack menig Gyrinusman te betoveren (en veroveren). Nu is ze bezig met de rest van de wereld, maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag: de mannen moeten haar tijd namelijk delen met de belangrijke rol van Voorzitster (en sudoku’s).

Waarom zou jij de Feestcie willen versterken?

Ten eerste natuurlijk omdat yolo. Ten tweede omdat we als één van de grootste commissies van Gyrinus naast 3 feesten per jaar (met thema’s als Dirty Disney, CEOs and Office Hoes en Gymnasty) ook het altijd geslaagde kerstdiner mogen verzorgen! Op deze gezellige dag steken we zelf de handen uit de mouwen wat het eten betreft en zorgen we dat alles er pico bello uit komt te zien (net als wij zelf natuurlijk). Daarnaast zijn onze vergaderingen (ongeveer één keer in de twee weken) altijd een gezellige bende en leer je naast contacten, ook contracten met horecagelegenheden te maken. En als kers op de taart kun je er ook nog gewoon naast studeren (bof jij even)!

Dus ben je geïnteresseerd in een plek bij de Feestcie? Geef je op bij de commissieBBQ of vraag meer info

bij een Feestcielid!

Contact: *protected email*