ITcie

De ITcie van Gyrinus natans houdt zich vooral bezig met computers. Wij houden de website up2date en helpen andere commissies met het integreren van data op de website (bijvoorbeeld een inschrijfformulier).

Doel van de commissie

De ITcie is ooit opgezet rond het jaar 2010 door Laurens Bosman voor het onderhouden van de IT faciliteiten van gyrinus namelijk de website en de gyriNAS. De crew bestaat inmiddels uit Ernst, Thomas, Amar, Daan, Donny, Jordy, Niels, Fabio en Robin. De grootste klussen waren wel de keuze en integratie van een nieuw boekhoudsysteem (met dank aan Thomas) en de bouw van een bestuurscomputer en muziek computer in de stelling. Andere werkzaamheden zijn niet zo groot en is vooral onderhoud van de website, de bestuurscomputers en de NAS (Network Attached Storage).

Speciale activiteiten

Elk jaar is er ook weer de Gamenight! Met deze speciale gyrinusavond gaan gyrinii het tegen elkaar opnemen in onder andere Mario Kart, Super Smash Bros, en FIFA onder het genot van een biertje en een lekkere pizza. De winnaar ontvangt een prestigieuze trofee. Daarnaast gunnen wij onszelf geregeld hele gezellige commissie uitjes (game avondjes) die vaak tot in de kleine uurtjes (of tot de volgende dag) doorgaan. Voor vragen over computers of andere IT gerelateerde zaken kan je gerust langskomen bij de borrel of een email sturen naar ln.su1524235075niryg1524235075@eict1524235075i1524235075. Wil jij bij de ITcie en ben jij goed met computers of snap je er de balle van? Laat je interesse kenbaar maken bij een van deze knappe jongens bij de borrel.

Link GyriNAS: http://QuickConnect.to/GyriNAS2