ITcie

De ITcie, die voluit de Informatie-technische commissie zou heten, onderhoudt de digitale faciliteiten en website van onze mooie vereniging. De leden van de ITcie hebben verstand van computers en bijbehorende zaken of een wens hier meer verstand van te krijgen, en voor ieder digitaal probleem weten wij wel een oplossing te vinden!Via de ITcie kan iedere activiteit waarvoor men zich kan inschrijven een inschrijfformulier op de website krijgen met mooie bondige Gyrinus-link erbij. De website zelf is een belangrijk aspect binnen Gyrinus en wordt samen met de commissaris activiteiten door ons up to date gehouden.Een andere belangrijke faciliteit onder onze hoede is de GyriNAS, het netwerkgebonden opslagmedium voor bestanden van de commissies. De subcommissie die zich over de GyriNAS ontfermt is tot ieders genoegen heel appetijtelijk NAScie genoemd, en heeft nog flink wat ambitieuze plannen in petto.Maar de commissie houdt nog meer in dan alleen techniek, zo wordt de Game Night van Gyrinus ook door de ITcie georganiseerd! Op deze activiteit sluiten de leden hun consoles en spelcomputers aan in een lokaaltje op de VU om gezellig met z’n allen een game-toernooi te houden.