Lustrumcie

Ieder jaar op 22 oktober viert Gyrinus natans haar verjaardag, maar om de vijf jaar barst het feest pas echt los. Het Lustrum! Op 22 oktober 2018 is het weer zo ver, Gyrinus zal haar 65ste verjaardag vieren. Om deze reden is de Lustrumcie in het leven geroepen, de commissie die alles omtrent het Lustrum zal organiseren.

De Lustrumcie is een zeer veelzijdige commissie, zij organiseren een grote hoeveelheid aan activiteiten welke allemaal ter ere zijn van het 13de Lustrum van Gyrinus natans. De commissie bestaat uit 12 leden, welke stuk voor stuk met veel enthousiasme zich inzetten voor het Lustrum. De commissie zorgt ervoor dat er een thema is rondom het gehele lustrum, een fantastisch gala, een mooie almanak en nog veel meer activiteiten. Al deze activiteiten zullen gedurende het jaar bekend gemaakt worden.

Hoe kom ik in de Lustrumcie?

Op dit moment is het niet meer mogelijk om in de Lustrumcie te komen. Wil je toch heel graag een keer een Lustrum organiseren dan zul je geduld moeten hebben tot het 14de Lustrum welke plaatsvindt in 2023. Voor sommige activiteiten zullen wel vrijwilligers nodig zijn, hou daarvoor de site en Facebook in de gaten!