Ouderdagcie

Wat doet de Ouderdagcie?

De Ouderdagcie zet zich elk jaar in om de ouderdag voor Biologie en Biomedische wetenschappen tot een groot succes te maken. Op de ouderdag kunnen ouders een dagje komen studeren aan de VU. Tijdens de ouderdag volgen de ouders colleges van de beste en populairste docenten van de faculteit. Na de colleges is er een uitgebreide lunch en in de middag volgen de ouders twee practica. Na een intensieve dag studeren kunnen de ouders terecht in de Stelling, waar ze een heerlijk biertje kunnen drinken!

Zijn jouw ouders ook zo nieuwsgierig naar wat je allemaal uitspookt op de VU? Dan is de ouderdag een echte aanrader! Je ouders kunnen tijdens een hele leuke dag een goed beeld vormen van waar jij je mee bezig houdt gedurende je studie en zelf een dag in jouw schoenen staan.

Waarom wil jij bij de Ouderdagcie?

Lijkt het jou leuk om de ouderdag te organiseren en ervoor te zorgen dat jouw ouders zich even student voelen? Dan is de Ouderdagcie iets voor jou! In de Ouderdagcie doe je veel organisatorische ervaring op, je legt contact met verschillende docenten van de FALW en bovendien is het enorm gezellig! Daarnaast krijgt de Ouderdagcie veel positieve reacties van enthousiaste ouders die de ouderdag bezocht hebben!

Hoe kom jij in de Ouderdagcie?

Aan het begin van elk studiejaar kun je jezelf opgeven als nieuwe Ouderdagciepotential. Twijfel je nog? Dan kun je altijd informatie vragen aan een Ouderdagcielid of een mailtje sturen naar de Ouderdagcie!

Mocht je geen Ouderdagcielid zijn, maar wel willen helpen bij de ouderdag, wees dan niet getreurd! De ouders worden in groepjes verdeeld en deze groepjes worden begeleid door twee enthousiaste vrijwilligers, vergelijkbaar met de introweek. We proberen om de vrijwilligers in het groepje te plaatsen waar hun ouders in zitten.

Contact: *protected email*

ouderdagcie-2016-2017