Lid worden

Ben jij geïnteresseerd in faculteitsvereniging Gyrinus natans en wil je lid worden? Dit kan voor maar € 10,00 per jaar! Om lid te kunnen worden moet er een machtigingsformulier worden ingevuld. Deze kun je hier uitprinten, invullen en ondertekend inleveren bij het bestuur, of opsturen naar het adres op het formulier. Lid zijn heeft vele voordelen. Zo krijg je korting op je boeken en labjas, en op feesten en activiteiten georganiseerd door Gyrinus. Ook krijgen leden twee maal per maand de nieuwsbrief opgestuurd. Zodra je lid bent ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je online boeken kan kopen op deze site.

1. Invullen machtigingsformulier.

Deze is hier te vinden. Je kunt hem inscannen en terug mailen; opsturen naar het adres bovenaan het machtigingsformulier; of het inleveren bij het bestuur (W&N Gebouw, kamer P-022).

1. Invullen Google forms voor onze online administratie.

In het formulier wordt de optie gegeven op je aan te melden voor de Eerstejaarsgroepen. Meer informatie hierover is te vinden op: www.gyrinus.nl/eerstejaarsgroepen Erg leuk om je voor aan te melden (alles is vrijblijvend).

1. Ophalen Gyrinusjaarsticker.

Dit kan bij het bestuur (W&N Gebouw, kamer P-022). Op vertoon van deze sticker krijg je korting bij de VU Boekhandel.

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je geen lid meer wilt zijn van Gyrinus natans, kan je je lidmaatschap opzeggen door te mailen naar ln.su1516659059niryg1516659059@nedl1516659059emfa1516659059. Je kunt je afmelden voor het collegejaar 2017-2018 tot 1 oktober 2017. Hierna wordt je lidmaatschap automatisch verlengt met een jaar. Je bent afgemeld zodra je een bevestiging ontvangt per mail.

Wanneer je lid bent, maar geen mails ontvangt omtrent de contributieafschrijving of omtrent de Algemene Ledenvergadering dan kan je jezelf hier aanmelden voor de maillijst.