Eerstejaarsgroepen

Start jij dit jaar met een bachelor Biologie of Biomedische wetenschappen aan de VU?

Doe dan mee met de Eerstejaarsgroepen van Gyrinus natans!

Jouw studie kent één van de meest actieve en brede studieverenigingen van Amsterdam! Gyrinus natans is dé studievereniging voor Biologie en Biomedische wetenschappen en biedt een groot scala aan activiteiten aan, waaronder lezingen, excursies, kampen, feesten en borrels. Niets is verplicht en iedereen is welkom.

Niets is verplicht, iedereen is welkom!

Om jou beter te leren kennen organiseren wij tijdens de eerste drie weken van het studiejaar de Eerstejaarsgroepen. Hierbij worden groepen gemaakt van eerstejaarsstudenten die samen naar de activiteiten van Gyrinus gaan. Onder leiding van een ouderejaarstudent leer je kennis maken met elkaar en natuurlijk met jou vereniging. Vooral wanneer je de introweek en het introkamp gemist hebt is het de uitgelezen kans om de mensen te leren kennen waarmee je de komende jaren in de collegebanken zit.

Schrijf je snel in!

Inschrijven kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSAnYm2WRMyqpG4ubKU3B_ZiJtrcpJUefpLwADPq1pHJwC6A/viewform Je kunt je met meerdere mensen opgeven. Deste sneller eerder je ingeschreven staat, deste meer je kunt meemaken. Schrijf je dus snel in!