Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paardenrace

October 28, 2018 @ 10:00 - 18:00

“Alright lads this is a respectable event and we will all behave accordingly.” -Thomas Shelby.

Tijdens het dertiende lustrum zal Gyrinus natans full Peaky Blinders style gaan tijdens ons bezoek aan de paardenracen in Wassenaar! Paardenracen is een ruitersport waarbij vaak twee of meer paarden bereden door jockeys bepaalde afstanden afleggen. Hierbij gaat het er natuurlijk om wie het snelste over de finish is! 

Wij zullen de wereld van het paardenracen volledig ervaren tijdens de slotmeeting van de kampioenschappen op zondag 28 oktober. Een bus zal ons ophalen vanaf de VU campus en ons naar de paardenrenbaan ‘Duindigt’ in Wassenaar brengen. Hier zullen we een dag vol sport, luxe en misschien zelfs een beetje gokken beleven. Gokken? Ja! Een van de redenen waarom deze sport nog steeds zo populair is, is het gokken dat hierbij betrokken is. Dus als je financiële situatie het toelaat en je misschien wat cash, money, dough wil bijverdienen, doe je huiswerk en zoek uit welk paard jou lucky horse gaat zijn en place yours bets. Na deze waanzinnige dag zullen we weer veilig teruggebracht worden naar Amsterdam en zijn we weer een speciale ervaring rijker. 

De dresscode voor deze dag zal, natuurlijk, ‘posh’ zijn. And remember! “Do not f*ck with the Peaky Blinders!’ 

Aangezien er een limiet zit aan het aantal plekken voor deze activiteit, zullen de tickets eerst alleen verkocht worden aan Gyrinus leden. Indien er nog wat plekken over zijn kunnen niet-leden ook een kaartje bemachtigen. 

Tickets voor leden zullen slechts €12,50 per persoon kosten. De tickets voor niet-leden (als er nog plekken beschikbaar zijn) zullen €16,50 kosten. De tickets zijn inclusief busreis heen en weer, toegang tot de paardenrenbaan en een rondleiding over het terrein. 

Ook zo enthousiast geworden?! Meld je dan nu snel aan via de volgende link:

www.lustrumgyrinus.com/horseracing 

In het kort:
10.00 uur: verzamelen op de VU Campus
11.15 uur: aankomst bij de paarden renbaan ‘Duindigt’ 
11.30 uur: rondleiding over het terrein 
12.30 uur: start paardenraces
± 17:00 uur: vertrek
± 18:00 uur: aankomst op de VU Campus

Details

Date:
October 28, 2018
Time:
10:00 - 18:00