Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mosselmaaltijd

November 28, 2018 @ 17:00 - 23:59

Beste Mossels,

 

Zeg, ken jij de mosselman!?

 

Wij willen er met zijn allen achter proberen te komen in wie er allemaal een mosselman of mosselvrouw verscholen zit. Het perfecte moment om dit te doen is bijna zo ver, de Mosselmaaltijd staat weer voor de deur!

 

Op woensdag 28 november organiseert het Alcoholaat de Mosselmaaltijd. Tijdens deze overheerlijke maaltijd zullen wij met zijn allen zoveel mogelijk mosselen eten die bereid worden door onze ervaren medewerkers. Het is natuurlijk het leukst om samen met iedereen mosselen te eten. Heb je nou een ontiegelijke hekel aan mosselen of zijn er andere redenen waardoor je ze echt niet kan hebben, is er ook nog de optie om voor vis te kiezen.

 

Om de maaltijd een memorabel moment te maken, moet er natuurlijk ook mosselwijn aanwezig zijn. Aangezien wij alleen het beste schenken hebben wij met een aantal ervaren wijndrinkers een proeverij gehouden om de best bijpassende wijn uit te zoeken, waar jullie van kunnen genieten tijdens de maaltijd.

 

Voor deze speciale gelegenheid toveren wij de Tegenstelling en de Spiegelzaal om tot de perfecte plek om deze mosselen te nuttigen.

 

Dus even de belangrijke feiten op een rijtje:

Wat? Mosselmaaltijd
Waar? De Tegenstelling (D-103)

Wanneer? 28 november van 17:00 tot 00:00

Hoe? Aanmelden via gyrinus.nl/musselmeal

 

Lijkt het jou wat om naar je innerlijke mosselman of mosselvrouw te zoeken, kom dan met ons genieten van de mosselen!

 

Dit mag je niet missen!

 

Kusjes,

 

Het Alcoholaat!

Details

Date:
November 28, 2018
Time:
17:00 - 23:59
Event Categories:
,
Website:
http://gyrinus.nl/musselmeal

Organizer

Gyrinus natans