Kerstdiner

Hallo, dierbare Gyrinus-leden!

Nu de dagen korter worden en de lucht frisser, kan dat maar één ding betekenen – het betoverende seizoen van vreugde en festiviteiten staat voor de deur! 🌬️✨ En wat is een betere manier om de feestdagen in te luiden dan ons te vergezellen op een spectaculair kerstdiner, aangeboden door de enige echte Feestcie! 🍽️🎅

Na een korte onderbreking onthullen we met veel plezier de kerstviering van dit jaar, die nog magischer belooft te worden dan ooit tevoren! 🎉✨ Kom op 22 december van 17.00 tot 23.00 uur naar De Tegenstelling voor een reis vol warmte, gelach en verrukkelijke lekkernijen.

Hoogtepunten van de avond:

Welkom : Onze feestelijke traditie begint met een sprankelend welkom – een glas van de beste prosecco om de stemming erin te brengen voor een onvergetelijke avond!

Exquisite Driegangendiner: Verwen uzelf met een culinair meesterwerk dat zorgvuldig is samengesteld om uw smaakpapillen te prikkelen en uw hart te verwarmen. Van voorgerechten die dansen op je gehemelte tot een hoofdgerecht gevuld met vakantievreugde en een zoete finale die het toppunt van vreugde is – elke hap is een feest!

Kleed je om indruk te maken: Draag je meest oogverblindende kleding, want mooie kleren zijn niet alleen aanbevolen, ze zijn verplicht! Laten we samen van De Tegenstelling een feestelijk wonderland maken.

Wijn en Kletsen: Nip aan een heerlijk glas wijn🍷 terwijl je je mengt met je liefste Gyrinusleden. Voer hartverwarmende gesprekken, deel gelach en maak herinneringen die voor altijd zullen blijven.
RSVP NU! Beperkte plaatsen beschikbaar:
Bezoek gyrinus.nl/kerstdiner om je plek voor deze buitengewone avond van vreugde en kameraadschap veilig te stellen.
Datum en tijd:
22 december 2023
17:00 – 23:00
Ticketprijs: 10 euro, 11 euro (niet-Gyrini)
Locatie:
de Tegenstelling
Hartelijke wensen,
De Feestcie