Eerstejaarsweek

Deze week zal het Bestuur van Gyrinus natans voor het eerst een heuse ‘Eerstejaarsweek’ (waar natuurlijk ook ouderejaars welom zijn) organiseren. In deze week zijn allerlei activiteiten georganiseerd in en rondom de Gyrinuskamer (P-020) en De Tegenstelling (D-103), zodat jullie kunnen zien wat de vereniging zoal doet.

Op maandag 12 september vindt er weer een broodjesactie plaats. Er worden dan clubsandwiches verkocht tegen een schappelijke prijs. De broodjes zijn vanaf 11.00 te koop en op=op. Locatie: Gyrinuskamer (P-020).

Je kunt in de Gyrinuskamer natuurlijk altijd terecht voor koffie en thee, en dit afstrepen op onze streeplijst. Op dinsdag 13 september hoeft dit niet, dan is het namelijk een dagje relaxen in de Gyrinuskamer met gratis koffie of thee. Wij zorgen voor de koekjes.

Vanaf 17.00 uur zal dan de Commissiebarbecue beginnen in de Tuinzaal van het W&N gebouw (aan het einde van de gang waar de Gyrinuskamer zit). Dit is de laatste kans om je in te schrijven voor een van de commissies van Gyrinus. Een kaartje kost voor leden maar 7,50 en zijn elke dag te koop in de Gyrinuskamer tussen 13.00 en 14.00 uur (natuurlijk kun je ook altijd een bestuurslid vragen). Een kaartje voor niet leden of aan de deur kost 8,50. Voor deze gelegenheid is er een laat uur aangevraagd, we gaan dus door tot 23.00 uur.

Na deze zware avond kun je op woensdag 14 september vanaf 9.00 uur uitbrakken met een heerlijk ontbijtje in de Gyrinuskamer. Hopelijk ben je aan het einde van de middag weer opgeladen voor de borrel die zoals gebruikelijk om 17.00 uur begint.

Voor deze borrel is de hulp van de Spelcie ingeroepen, zij organiseren weer het beruchte Stef Stuntpiloot toernooi in De Tegenstelling. Schrijf je in als duo en kijk of je de titel over kan nemen van Florian en Ivar, de kampioenen van vorig jaar. De borrel zelf wordt georganiseerd door het Alcoholaat, zij zullen je van drank voorzien, en koken een heerlijke maaltijd voor maar 2,50 p.p.

Op donderdag 15 september kun je lekker op de bank hangen. Er worden dan de hele dag films gedraaid. Natuurlijk zorgen we ook voor popcorn!

Wat er op vrijdag 16 september gebeurd is nog een verrassing. Als het weer meewerkt zal er ‘s middags een volleybaltoernooi worden georganiseerd door de Sportcie. Om 17.00 uur zal de vrijdagborrel in De Tegenstelling weer beginnen, waar je deze week passend kan afsluiten.