Gezocht: Bestuur

Lieve Gyrinii,

Gyrinus natans is een van de grotere en succesvollere verenigingen van de VU. De spil achter dit succes is het Bestuur. Zij zorgen er bijna dagelijks voor dat de vereniging draaiende blijft en de activiteiten goed georganiseerd worden. Daarnaast sturen ze de vereniging in een zekere
richting met hun beleid. Dat niet alleen, ze onderhouden ook het contact met de commissies, de medewerkers, de andere verenigingen (zowel op de VU als op andere universiteiten), en alumni.

Vanaf oktober zal, op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, het huidige Bestuur plaatsmaken voor een nieuw Bestuur. Hiervoor zijn het Bestuur en de Kandidatencie op zoek naar enthousiaste opvolgers die vanaf oktober de zware, maar vooral leuke en leerzame taak als Bestuur willen overnemen.

Zou jij graag de drijvende kracht achter de vereniging willen zijn? Heb jij een visie voor de vereniging voor ogen die je graag werkelijkheid wil laten worden? Wil jij graag je netwerk uitbreiden? Of wil je graag een unieke ervaring beleven met een hechte groep? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar ln.su1716694489niryg1716694489@eicn1716694489etadi1716694489dnak1716694489. Ook als je alleen maar iets te weten wil komen, kan je gerust een mailtje sturen voor meer informatie.

Mocht je interesse hebben of nog twijfelen, kom dan naar de halfjaarlijkse ALV op dinsdag 9 april, om 17:00 uur in D-107. Hier kan je een kijkje nemen achter de schermen van de vereniging, en kan je zien hoe het bestuur nu precies opereert.

De Kandidatencie