Schrijf je in voor onze borrels!

Beste leden,

De coronacrisis is nu al een tijde bezig en hoewel we er aan beginnen te wennen (en we erg hebben genoten van de online activiteiten) missen we toch nog onze wekelijkse borrels. Jij ook? In dat geval hebben we goed nieuw! Vanaf 1 juli gaan we elke woensdag in juli weer borrels organiseren. Aangezien we onze geliefde Tegenstelling niet kunnen gebruiken, zullen de borrel in Il Caffe op Uilenstede gehouden worden. Er zijn een beperkt aantal plekken (50) dus je moet je opgeven via deze link:  gyrinus.nl/socialdrinks.

Via deze link kan je aangeven welke data je zou willen borrelen en met wie en dan maken wij een schema van wie wanneer kan komen. We zullen proberen te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan borrel, maar voor 1 juli geld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wanneer je je opgeeft voor een bepaalde datum verwachten we dat komt dus vul het formulier zorgvuldig in! In het weekend voor de borrel zal je een mail ontvangen als je mag komen. Leden zullen voorrang krijgen vanwege het beperkte aantal plekken. De borrel zal plaatsvinden van 21:00-00:00 in Il Caffe. Om onze eerste borrel te vieren, zullen we beginnen met een BBQ. De kosten hiervoor zullen €15,00 zijn en er zijn 30 plekken beschikbaar.

We willen jullie herinneren aan de huidige maatregelen omtrent corona, en dus vragen we jullie thuis te blijven wanneer je je ziekjes voelt.
Blijf gezond en we hopen velen van jullie te zien op 1 juli!

Liefs,

Het 67e bestuur