Welkom nieuwe studenten

Je bent zojuist op de website van onze studievereniging voor Biologie en Biomedische Wetenschappen aan de VU beland.

Hier kun je allerlei informatie vinden over onze verenigingen en alle activiteiten die wij voor onze leden organiseren.

Begin je in september aan een van de bovengenoemde studies? Dan ben je op de juiste plek beland om je studentenleven een vliegende start te bezorgen.

Als studievereniging kunnen we je helpen met allerlei studiegerelateerde en gezellige dingen:

Introductieweek
22 t/m 25 augustus
We zijn nauw betrokken bij de VU brede introductie week, de IDEE-week. Deze week is een echte aanrader om met medestudenten de campus van de VU en natuurlijk Amsterdam te verkennen. Wees wel op tijd opgeven want de kaartjes zijn beperkt!

Introductieweekend
26 t/m 29 augustus
Aansluitend op de IDEE-week wordt er een gezellig weekendje om elkaar nog beter te leren kennen. Hiervoor kun je je opgeven op de eerste dag van de IDEE-week.

Boekverkoop
5 september
Op de eerste collegedag kun je bij ons terecht om je studieboeken aan te schaffen. Ook voor een labjas ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze leden gelden kortingen op de boeken van wel 10 tot 15%. Op de eerste boekverkoop van het jaar kun je direct je lidmaatschap regelen, door een machtigingsformulier in te vullen.

Commissie BBQ
13 september
Om onze vereniging draaiende te houden zijn er allerlei commissies aangesteld. Zo zijn er bijvoorbeeld een Kampcie, Feestcie, Onderwijscie en een barcommissie: Het Alcoholaat. Op de BBQ kun je kennis maken met leden van de diverse commissies en natuurlijk een heerlijk hapje eten. Als je een commissie hebt gevonden waar je graag deel van uit wilt maken kun je je daarvoor opgeven.

Naast deze website zijn wij ook actief op Facebook.
Hier kun je events bekijken en wordt regelmatig net allerlaatste nieuws gepost. Door onze pagina te ‘liken’ word je automatisch op de hoogte gehouden via jouw newsfeed.