Stageplekken op externe locaties

Delphy

Delphy staat voor Worldwide Expertise for Food & Flowers. Delphy is daarmee dé onderneming in
kennis en expertise voor onze partners in de plantaardige sectoren, wereldwijd. Onze ambitie is bijdragen aan gezondheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en welbevinden voor mensen op aarde. Met onze kennisontwikkeling en kennisimplementatie maakt Delphy het optimaliseren van productie in food & flowers wereldwijd mogelijk. De experts van Delphy delen hun kennis en expertise met onze partners om daarmee hun doelstellingen te realiseren en resultaten te verbeteren.

Bij Delphy is talent altijd welkom! Delphy heeft daarom regelmatig stageplaatsen beschikbaar in diverse sectoren, zoals glastuinbouw, boomteelt, fruitteelt, akkerbouw en bloembollen.

Glastuinbouw
Bij team glastuinbouw is ruimte voor verschillende stagairs. Zo zoeken wij studenten die zich bezig gaan houden met de biologische teelt van glasgroenten, of iemand die onderzoek gaat doen naar het effect van schermdoeken op het lichtspectrum in de kas. Klik hier voor meer informatie over onze stagemogelijkheden binnen team glastuinbouw.

Interesse?
Wanneer je interesse hebt in een stage Delphy horen wij graag van je! Via dit formulier kunt u uw belangstelling voor een stageplaats kenbaar maken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Seed Valley

De bedrijven in Seed Valley bieden tal van uitdagingen aan nieuwsgierige en gedreven studenten. Bij de bedrijven is elk jaar een brede vraag naar stagiairs en afstudeerders op universitair niveau. Het merendeel van de stageplaatsen is te vinden in veredeling, R&D, teelt en productie. Maar ook op het gebied van kwaliteitsbeheer, logistiek, communicatie, marketing en verkoop, ICT en bedrijfsvoering vinden stagiairs hun draai in Seed Valley.

Wat wil je?
Zoek je een stageplaats? Stuur dan je c.v. en een korte toelichting van je motivatie. Beschrijf daarin waar je belangstelling naar uit gaat. Groente of bloemen? Veredeling, biotech of plantenziektekunde? Teelt en productie? Werk je het liefst in een kas, een lab of op kantoor? Logistiek, afzet en distributie? Marketing, communicatie, ICT of bedrijfsvoering? Bijna alles is mogelijk, maar een goede, beknopte beschrijving van wat je binnen het een stagebedrijf zou willen doen vergroot je kansen op een passende plek. Wil je naar stagelopen in een buitenlandse vestiging? Zorg dan dat je jouw gegevens (ook) in het Engels aanlevert.

Het projectbureau van Seed Valley (ln.ye1643095984llavd1643095984ees@o1643095984fni1643095984) stuurt je c.v. en motivatiebrief door naar de bedrijven die ‘matchen’ jouw opleiding en belangstelling. Zorg wel dat je tijdig begint met het zoeken van een stageplaats; op korte termijn een geschikte stageplaats vinden is vaak niet mogelijk.

Klik hier voor een overzicht van alle stageplekken. Klik hier voor meer informatie over studenten en young professionals bij Seed Valley.


 Rijk Zwaan

Rijk Zwaan houdt zich bezig met de ontwikkeling van gezond voedsel, een onderwerp dat volop in de belangstelling staat. We hebben ons gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Wanneer je bij Rijk Zwaan komt stagelopen of werken draag je dus bij aan de totstandkoming van een wezenlijk product; de basis van onze groenten.

We hebben stagemogelijkheden op diverse afdelingen: bijvoorbeeld veredeling, onderzoek, ict, logistiek maar bijvoorbeeld ook op het gebied van marketing. Je stage kan plaatsvinden in De Lier (nabij Delft), Fijnaart (West-Brabant) of bij een van onze buitenlandse vestigingen. We vragen je om bij je stageverzoek concreet aan te geven waar je naar zoekt. Wij kijken vervolgens of we een goede stageplaats of opdracht kunnen bieden die aansluiten bij je interesses. Soms publiceren we ook concrete stageopdrachten op onze website www.workatrijkzwaan.com.
Iedere stagiair ontvangt bij Rijk Zwaan een stagevergoeding.

Stuur je gegevens
Wanneer je interesse hebt in een stage bij Rijk Zwaan ontvangen we graag je cv met begeleidende brief via ln.na1643095984awzkj1643095984ir@kr1643095984ow1643095984. Vermeld in je brief op welk gebied je stage wilt lopen, op welke locatie, in welke periode en voor hoeveel dagen per week.

Ben je op zoek naar een stageplaats in het buitenland? Dan vragen we je om deze vestiging direct te benaderen met je verzoek. Stuur je cv met begeleidende brief direct naar het land van jouw keuze. Voor contactinformatie verwijzen we je graag naar onze website.


Cancer and Inflammation Lab in Melbourne

Hey Gyrinii!!

Are you a Master student and interested in an internship overseas? Because we are looking for enthusiastic students who want to come here! I have done my Masters-internship in 2016 at the Olivia Newton-John Cancer Research Institute in Melbourne, and recently started my PhD here. I am working at the Cancer and Inflammation Lab of Prof. Matthias Ernst. Our group is the biggest in the institute and everyone is focussing on a different topic. For more information look at our website: http://www.onjcancercentre.org/research

 So if you are interested, send me an email with your cover letter, include your CV and transcripts, and we will take it from there. Also, if you have any questions regards money/housing etc. you can email me!

Email: ua.gr1643095984o.irc1643095984jno@i1643095984lrac.1643095984asila1643095984nnA1643095984         

 Warm regards from Down-Under!

Annalisa Carli


Stageplek bij IQVIA

Altijd al benieuwd geweest  over hoe het is om bij een multinational in de pharma industrie te werken? IQVIA biedt nu een leuke kans om dit mee te maken als stagiair bij het Clinical Monitoring team.

Check hier voor meer informatie https://bit.ly/2rgNh0g of neem direct contact op met moc.A1643095984IVQI@1643095984narT.1643095984miK1643095984  / 0235677378.