2011-2012

Op de ALV van 20 oktober 2011 heeft het bestuur 2010-2011 na een jaar besturen afscheid genomen een plaats gemaakt voor een nieuw bestuur. Een bestuur vol verandering, vol nieuwe ideeën, vol inzet, vol enthousiasme, vol creativiteit, en vol mannen. Want voor het eerst sinds lange tijd zitten er meer mannen dan vrouwen in het bestuur.
Hier is een klein overzicht van het nieuwe bestuur:

Jeroen Smit, Jelle Vroonland, Florian van der Vet, Willem Pieter Duvekot †, Mehmet Ali Yenel,
Anke Wiericx, Jasper van Haaren, Hannelore Beaart

Dan volgt er bij ieder bestuurslid hieronder een korte introductie:

Jasper van Haaren is de Voorzitter van het nieuwe bestuur. Hij is 20 jaar oud en zit op dit moment in het derde jaar Gezondheid en Leven. Gyrinus staat dit jaar echter met stip op nummer 1. Als gezicht van de vereniging zullen jullie hem dit jaar zeer regelmatig tegen het lijf gaan lopen.  Mochten jullie vragen hebben over de gang van zaken binnen de vereniging, kunnen jullie bij hem aankloppen.

Dit jaar is de Secretaris van deze mooie vereniging Florian van der Vet. Hij doet zijn tweede jaar opnieuw dus zal hij genoeg tijd hebben voor zijn bestuurstaken. Ook is hij actief lid in het Alcoholaat en de Sportcie wat natuurlijk ervoor zorgt dat hij weet wat er speelt in de vereniging (geen roddels maar serieuze zaken).
Jullie kunnen dit jaar natuurlijk weer genieten van de mooie notulen die de secretaris zal samenstellen, met meer minder spel- en stijlfouten.

De persoon die dit jaar over de geldzaken gaat binnen de vereniging is Anke Wiericx. Deze Penningmeester is tweedejaars Gezondheid en Leven en tweedejaars Alcoholaatslid. Voor al je vragen over geld en geld gerelateerde zaken kun je haar vinden in het bestuurshok, de Gyrinuskamer of een mailtje sturen.

De Vicevoorzitter van dit jaar is Jeroen Smit. Hij is inmiddels toe aan zijn vijfde jaar studeren en is al deze tijd al actief lid geweest bij Gyrinus. Deze berg aan kennis, in en om de vereniging, zal goed van pas komen binnen het Bestuur. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de grote bestuursactiviteiten en zal onder andere de taken omtrent de keuken en de nieuwsbrief op zich nemen.

Het komende jaar zal de naam van de Commissaris Activiteiten Willem Pieter Duvekot, oftewel WP luiden. Deze lange jongen is nu bezig met zijn derde jaar Biomedische Wetenschappen op deze mooie universiteit. Hij zal dit jaar alle activiteiten promoten en ervoor zorgen dat ze een nog groter succes zullen worden! Deze man weet alle ins en outs van de commissies van Gyrinus, en ook voor al je vragen over en problemen binnen Gyrinus is WP degene die je moet aanspreken.

Mehmet Ali Yenel is 24 jaar en studeert momenteel Cardiovascular research master voor het tweede jaar. Dit jaar kunnen jullie bij hem terecht met allerlei onderwijsgerichte vragen of -activiteiten. Heb je een leuk idee over onderwijs of onderwijsgerelateerde zaken, dan zal deze Commissaris Onderwijs je altijd te woord staan. En ook al is hij niet zo vaak in de Gyrinus kamer, met de technologie van tegenwoordig kun je hem makkelijk bereiken. Hij wacht op je belletje, sms, whatsapp, email, msn, facebook, ping, telegram, brief, chat, etc. Disciplina vitae scipio, onderwijs is een staf voor het leven.

Onze dame met de vlotte babbel is dit jaar Hannelore Beaart. Als nieuwe Commissaris Public Relations is zij dit jaar verantwoordelijk voor het binnenhalen van sponsors. Ze zal zich ook met de merchandise bezighouden, en omdat we dit jaar geen bioloog in het bestuur hebben zullen we Hannelore omdopen tot nieuwe moeder van onze lieve vissen.
Heb je vragen over een van deze dingen, of wil je een awesome Gyrinus-gadget kopen, dan kan je altijd bij haar terecht. Voor sponsoring ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

Jelle Vroonland is de Commissaris Tegenstelling van dit jaar. Hij is verantwoordelijk voor alles omtrent de gezelligheidsruimte van Gyrinus natans: de Tegenstelling. Mocht je vragen hebben met betrekking tot de Tegenstelling kan je altijd bij hem terecht. Verder is hij regelmatig in de Tegenstelling aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Wij hebben alle acht erg veel zin in het komende jaar, en we hopen dat we jullie een heel leuk jaar vol met leuke activiteiten kunnen bezorgen. Voor al jullie vragen/opmerkingen/toevoegingen/suggesties/irritaties/problemen, kom gerust bij een van ons langs!