Excurcie

De Excurcie is een groep leuke mensen, die je op de foto hieronder kunt bewonderen. Samen staan we garant voor een heerlijke mix van energie, humor, chaos en gezelligheid. Vanwege het informele en open karakter van de Excurcie kennen we elkaar goed, dagen we elkaar uit en blijven vriendschappelijkheid en ontspanning hoog in het vaandel staan. Het moet natuurlijk vooral leuk blijven, en dat zit bij ons wel goed.

Zoals de naam van onze commissie al aangeeft organiseren wij excursies. De jaarlijkse Vogelexcursie bijvoorbeeld, waarbij we onder begeleiding van twee of drie ervaren vogelaars de natuur rondom Amsterdam ingaan op zoek naar zeldzame vogels. Maar onze activiteiten zijn niet beperkt tot enkel excursies. Zo organiseren we ook een whiskyproeverij en hebben we de laatste jaren uitjes naar onder andere de bowlingbaan, een escape room en de Amsterdam Dungeon verzorgd. De activiteiten die we organiseren zijn dus gevarieerd. Soms educatief, soms uitdagend, maar altijd erg leuk! Door mee te doen met onze activiteiten krijgen leden van Gyrinus andere plekken in de stad Amsterdam en haar omgeving te zien dan waar ze zelf zouden komen. Daarnaast ga je tijdens zo’n activiteit met andere mensen om dan normaal. Zo krijg je meer contacten binnen de vereniging, waardoor andere activiteiten en borrels nog leuker worden.

In de commissie zelf gaat het naast het organiseren van activiteiten vooral om gezelligheid. De sfeer op de vergaderingen is los en vriendschappelijk en op de borrels zijn vaak veel Excurcieleden te vinden. De Excurcie is geen hele grote commissie, maar desondanks weten we ieder jaar weer met veel plezier 5 prachtige activiteiten te organiseren. Om dat te bewerkstelligen krijgt ieder commissielid in de voorbereiding op een activiteit een taak en de daarbij horende verantwoordelijkheid. Zo leer je op een leuke en relatief vrijblijvende manier om binnen een organisatie te werken en deadlines te halen. Dus tussen alle gezelligheid door ontwikkel je als Excurcie lid vaardigheden die later in je carrière nog van pas zullen komen.

Liefs,

De Excurcie