Feestcie

Als Feestcie hebben wij de eer om twee keer per jaar een feest te organiseren voor de echt Gyrini enalle fantastische mensen die meekomen. Hierbij proberen we elke keer weer een gek thema te verzinnen, waarbij iedereen zich zo origineel en sexy mogelijk naar kan verkleden. Ook zorgen we voor hippe wisselende locaties in amsterdam, zodat iedereen onder het genot van een echte Gyrinus DJ zijn kekke dansmoves kan showen. Alles om er een fantastische avond van de maken. Zo hebben we de afgelopen jaren er al een heel aantal topfeesten opzitten zoals bijvoorbeeld: Gymnasty, Gyrinus Satans, Niet Te Weerstaan Als Je Droombaan en Dirty Disney.

Naast de feesten die we houden, organiseert de Feestcie ook één keer per jaar het kerstdiner. Hierbij verzorgen we een hoogstaand driegangendiner en kleden we de Spiegelzaal aan tot een waar kerstwonder. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat zijn we druk bezig met koken en het uitserveren van de gerechten. Zo was het laatste kerstdiner dan ook weer een succes. Op donderdag waren we al begonnen met het bereiden van de chocolademousse en het maken van de soep. Vrijdag ochtend weer vroeg uit de veren om alle aardappelen te snijden en het vlees voor te bereiden, natuurlijk met de muziek lekker hard aan en onder het genot van een biertje. Maar het resultaat mocht er wezen. Daarnaast konden we iedereen nog verblijden met een heerlijk glas prosecco.

Ook zetten we aan het eind van elk studiejaar nog één groots feest op met de andere studieverenigingen. Hierbij is er niet alleen een veel groter budget, maar ook veel meer mensen. Waardoor we het jaar echt met een knaller kunnen afsluiten. Zo  hadden we vorig jaar het Fluor Flirt feest in de Radion. Waar je als het ware, na een avond hard gaan, naar huis toe kon kruipen. Jammer genoeg konden we dit jaar hier niet aan meedoen, maar daarentegen konden we wel in samenwerking met de Lustrumcie het spetterende Bootfeest organiseren. Een fantastisch begin voor het lustrum en er is gelukkig niemand van de boot gevallen. In de toekomst hopen we nog vele topfeesten te mogen geven, in nog grotere prachtlocaties en hopelijk met nog meer animo. Zo hebben we afgelopen jaar al geëxperimenteerd met de bargarantie en deze een stuk kunnen verhogen. Daarnaast konden we met behulp van een tablet bij de kaartverkoop een groter gebied aan mensen bereiken. Hopelijk komen er nog veel mooie Feestcievrouwen en Feestciehunks in de Feestcie en hebben die zin om van elk Gyrinus feest een daverend succes te maken!

Contact: ln.su1713977307niryg1713977307@eict1713977307seef1713977307