Kampcie

Elk jaar gaat Gyrinus op kamp, dit niet één keer, maar zelfs twee keer. De Kampcie slaagt er ieder jaar weer in om deze te gekke weekenden te organiseren. Het eerste kamp is rond november, we gaan dan met een grote groep op biokamp. Dit klinkt misschien als iets serieus voor biologen, maar dat is het niet. Het is leuk voor iedereen die een weekend met zijn studiegenoten wil feesten! Elk jaar zal biokamp op een andere plek plaatsvinden ergens in Nederland, zo zijn we dit jaar naar ‘het woelige nest’ geweest in Hulshorst. Er wordt een leuke activiteit georganiseerd, maar er is vooral veel tijd om uit te rusten en te feesten na de eerste periode studeren op de VU. Biokamp is altijd super gezellig en dit wil je dan ook zeker niet missen!
Het tweede kamp is meestal rond mei, dit is de stedentrip. De Kampcie zorgt er voor dat we overdag cultuur kunnen snuiven en ’s avonds de stad onveilig kunnen maken. Dit doen we natuurlijk niet in Nederland, maar ergens in Europa. Vorig jaar zijn we met zijn allen naar Berlijn geweest waar we helemaal los zijn gegaan in ondergrondse clubs, maar ook de stasi-gevangenis bezocht hebben. Hier hebben wij een klein stukje Berlijnse geschiedenis geleerd. Stedentrip brengt dus vele ervaringen mee waardoor jij zeker niet achter wil blijven in ons kleine kikkerlandje.

Waarom jij bij de Kampcie wilt
Naast het feit dat deze kampen organiseren super leuk is, leer je er ook nog veel van. Zo leer je hoe je moet vergaderen, hoe je voor een grote groep bedden moet regelen, hoe je voor veel mensen moet koken en hoe je leuke activiteiten kunt organiseren. Maar het allerbelangrijkste is dat je een super tof weekend organiseert met hele leuke mensen, voor jou en je studiegenoten.