Lustrumcie

Ieder jaar op 22 oktober viert Gyrinus natans haar verjaardag, maar om de vijf jaar barst het feest pas echt los: het Lustrum! Op 22 oktober 2018 vierde Gyrinus haar 65te verjaardag en dus haar 13de lustrum. Om deze reden is de Lustrumcie in het leven geroepen, de commissie die alles omtrent het Lustrum georganiseerd heeft. Na afloop van het Lustrum is de Lustrumcie ontbonden. In het jaar van het volgende Lustrum zal er opnieuw een Lustrumcie gevormd worden.

De Lustrumcie is een zeer veelzijdige commissie, zij organiseren een grote hoeveelheid aan activiteiten welke allemaal ter ere zijn van het Lustrum van Gyrinus natans. De commissie bestond in 2018 uit 12 leden, welke zich stuk voor stuk met veel enthousiasme inzetten voor het Lustrum. De commissie zorgt ervoor dat er een thema is rondom het gehele lustrum, een fantastisch gala, een mooie almanak en nog veel meer activiteiten. Al deze activiteiten zullen gedurende het Lustrumjaar bekend gemaakt worden.

Hoe kom ik in de Lustrumcie?

Op dit moment is het niet meer mogelijk om in de Lustrumcie te komen. Wil je toch heel graag een keer een Lustrum organiseren dan zul je geduld moeten hebben tot het 14de Lustrum in 2023.