Mediacie

De Mediacie is een commissie die zich bezighoudt met het schrijven en maken van de Natator. De Natator is het verenigingsblad van Gyrinus. Vier keer per jaar brengt de Mediacie de Natator uit en hierin zijn verschillende dingen te lezen en te doen. Zo bestaat de Natator altijd een paar standaard onderdelen. Je kan altijd lezen hoe jou aankomende maand gaat verlopen in de horoscoop, welke commissies binnen Gyrinus het lekkerst kunnen koken (inclusief recept). Ook zijn er altijd genoeg leuke puzzels te maken en raadsels op te lossen.

De Mediacie bestaat uit twee subcommissies, de Lay-outcie en de Mediacie leden die de stukjes schrijven. De Lay-outcie houdt zich vooral bezig met de opmaak van de Natator. Zij doen dit in illustrator. De leden die de stukjes schrijven doen dit zelf of laten andere dit voor hen doen, bijvoorbeeld externen.

 

Dus lijkt jou het leuk om iets toe te voegen aan de Natator? Vanaf September 2018 zijn wij weer hard opzoek naar nieuwe leden.

Heb je toch een stukje waarvan jij denkt dat deze niet mag missen in de Natator, mail dan naar ln.su1713973149niryg1713973149@eica1713973149idem1713973149!

mediacie-foto