Spelcie

Wat is de Spelcie?
Het woord Spelcie zegt het eigenlijk al. Wij organiseren de allerleukste spellen bij Gyrinus natans. In het begin van het jaar zorgen wij voor het beroemde Stef stuntpiloot toernooi dat zeer geliefd is. Daarnaast hebben we tijdens de donkere herfstdagen Weerwolven achter de hand. Tijdens de  Casinoborrel worden de kaarten weer geschud, de fiches worden geteld en de roulette wordt weer op tafel gezet. Rond februari is het ook weer tijd voor het samenstellen van de Liftcie. Deze subcommissie organiseert de liftwedstrijd. Hierbij moet je in teams zo snel mogelijk naar een locatie liften. We hebben natuurlijk voor alle winnaars altijd een fantastische prijs. Dit gebeurt allemaal niet zomaar. Om al deze activiteiten tot stand te brengen, vergaderen we ongeveer één keer in de drie weken.
Is de Spelcie iets voor jou?
Wij zijn een gezellige commissie die bestaat uit 10 leden. We houden natuurlijk allemaal erg van spelletjes en we zijn goed in winnen. Heb jij nou de activiteit die we met de Spelcie écht
moeten gaan organiseren of weet jij dé plek waar we heen moeten liften, dan is de Spelcie iets voor jou! Aan het begin van ieder jaar kan je jezelf opgeven en je kan altijd naar een van ons toekomen of mailen naar ln.su1713961383niryg1713961383@eicl1713961383eps1713961383.
Liefs,
De Spelcie