Sportcie

Sportcie
Van alle commissies heeft de Sportcie zondermeer de beste conditie en houdt zich, je verwacht het al, bezig met allerlei sportieve evenementen binnen de vereniging. Deze commissie bestaat sinds maart 2008, en heeft een aantal succesvolle activiteiten op haar naam staan. Zo is er het jaarlijkse Commissietoernooi, wat bestaat uit basketbal en volleybal, waar alle commissies van Gyrinus tegen elkaar strijden om de beker. Ook gaan we elk jaar dodgeballen en doen we natuurlijk mee aan de Batavierenrace. Dit is een studentenestafette van ruim 175 km verdeelt over 25 etappes. Naast deze vaste activiteiten hebben we ook nog een paar kleine activiteiten op de Gyrinusagenda. Zo zorgen wij ervoor dat naast alle feesten, borrels en maaltijden ook onze buikjes weer in proportie zijn! Maar bovendien is het natuurlijk ook ontzettend gezellig om met je studiegenoten te sporten met een leuke derde helft. Dus houd de posters en Facebook goed in de gaten en schrijf je snel in voor een van onze activiteiten.

Waarom wil jij bij de Sportcie?
Heb jij een super conditie en ben jij niet bang om wat te organiseren voor de vereniging, geef je dan nu op en misschien ben jij straks wel zo’n super sportief commissielid! Ook als je geen topsporter bent, maar het gewoon leuk vindt om te sporten en sportactiviteiten te organiseren, ben je natuurlijk van harte welkom. En vergeet niet: bier drinken is ook een sport!

Hoe kom jij in de Sportcie?
Aan het begin van het jaar of op de Eerstejaarsbarbeque kan je jezelf opgeven. Anders kan je het altijd een Sportcielid aanspreken of een mailtje sturen naar de Sportcie!Contact:ln.su1720980255niryg1720980255@eict1720980255rops1720980255