Technicie

De technische commissie, ook wel beter bekend als de TechniCie van Gyrinus, verzorgt al sinds menig dag de apparatuur op evenementen binnen en buiten Gyrinus. Met de actieve leden van de commissie weten we elk evenement de juiste sfeer te geven met zowel visuele als auditieve prikkels. Ook bij de andere verenigingen en instanties binnen de Vrije Universiteit leveren we de nodige apparatuur, kennis en kunde.

De commissie is ooit opgericht om studenten te leren hoe ze om moeten gaan met techniek. Sindsdien hebben veel studenten geleerd hoe ze speakers, mengpanelen, versterkers, microfoons en een klein podium op moeten bouwen en aansluiten. Daarnaast zijn we ook steeds bedrevener geworden in het juist belichten van de ruimtes met behulp van onze DMX gestuurde lichten. De buitenstaander zal misschien denken dat we alleen kabels inpluggen, maar er zijn al menig Gyrinus DJ’s door de TechniCie afgeleverd. Geen Biokamp of Introductiekamp is compleet zonder de apparatuur en de mensen van de TechniCie.

Afgelopen jaren hebben we weer geïnvesteerd in apparatuur, cursussen gehouden onder leden van Gyrinus en de TechniCie, en zijn we zeker gegroeid qua professionaliteit. Een lichtshow programmeren om de movingheads, scanners en de LED-parren aan te sturen. Het kan tegenwoordig allemaal. Onze allerlaatste aanwinst zijn de nieuwe USB-draaitafels van Pioneer.

Kortom, de TechniCie is de leukste commissie vol gemotiveerde leden die van iedere klus een werkelijk spektakel maken!

Heb je onze ondersteuning nodig bij een evenement, mail dan naar ln.su1713961508niryg1713961508@eici1713961508nhcet1713961508!

Waarom wil jij bij de Technicie?

Ben je geïnteresseerd in alles wat met apparatuur te maken heeft en wil jij graag je bijdrage leveren aan de activiteiten van Gyrinus natans? Dan is de Technicie zeker wat voor jou. MAAR kennis van of ervaring met techniek is helemaal niet nodig als je in de Technicie wilt. Alle kennis die je nodig hebt, leer je gaandeweg vanzelf!

Hoe kom jij in de Technicie?

Bij de inval in het begin van elk jaar of op de commissieBBQ kan je jezelf als eerstejaars opgeven. Anders kan je het altijd aan een Technicielid vragen of een mailtje sturen naar de Technicie! (ln.su1713961508niryg1713961508@eici1713961508nhcet1713961508)