Partnerships

Faculteitsvereniging Gyrinus natans telt rond de 1500 leden met een uitgebreide verscheidenheid aan karakters, interesses en achtergronden. Studenten Biomedische Wetenschappen, Biologie, Gezondheidswetenschappen, alle levenswetenschappelijke Masters aan de faculteit Bètawetenschappen, maar ook medewerkers en VU-alumni vallen onder onze leden. De vereniging stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan het vormen van haar leden tot verantwoordelijke mensen die in staat zijn hun plaats in de maatschappij kritisch en bewust in te nemen. Zo zijn onze leden gedreven bezig met hun loopbaanoriëntatie en het uitbreiden van hun toekomstige carrièremogelijkheden. Bovendien is het ons doel het niveau van het gegeven onderwijs samen naar het hoogste niveau te tillen.

Mogelijkheden tot samenwerking

Als Gyrinus natans beschikken wij over een breed scala aan mogelijkheden.
Een aantal voorbeelden zijn:

  • Adverteren in ons kwartaalblad de “Natator”, die wordt verspreid onder al onze leden.
  • Verspreiden van vacatures/advertenties d.m.v. van onze social media.
  • Logo/Banner met link op onze website.
  • Een directe email verzenden naar onze 1500 leden.
  • Shirtsponsor tijdens de “Introductie-weken”.
  • Deelname aan de Life Sciences Careerday.

Gyrinus biedt verschillende pakketten aan om uw communicatie/promotie doelen te bereiken.
Mocht het gewenste pakket er niet bij zitten is er altijd de mogelijkheid een pakket op maat te maken. 

Partnership met Gyrinus natans

Wij vormen voor u het perfecte platvorm om uw doelen te bereiken. Zo hebben we al lopende samenwerkingen met o.a. Seed Valley, Rijk Zwaan en Medical Werff.

Indien u ook geïnteresseerd bent in een samenwerking met Gyrinus natans en meer te weten wilt komen over de eventuele mogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze Commissaris Public Relations, Thomas Verbrugge, via ln.su1720974055niryg1720974055@snoi1720974055taler1720974055cilbu1720974055p1720974055. Daarnaast kunt u altijd bellen naar 020-59 87 216. Hij kan de mogelijkheden verder toelichten en u een digitale brochure opsturen.

Life Sciences Careerday

Elk jaar in de maand november organiseert Gyrinus natans de Life Sciences Careerday. Op dit evenement wordt studenten de kans gegeven om met bedrijven, waar ze in hun toekomst hun carrière kunnen vervolgen, in contact te komen. Over de gehele dag zijn er workshops en is er voor bedrijven de mogelijkheid om met een stand op de carrièremarkt te komen staan.