Vertrouwenspersoon

Beste Gyrini,

 

De afgelopen maanden zijn zwaar geweest voor iedereen. Hoewel er goed nieuws opkomst is over de vaccins, is het nog steeds lastig om met de huidige maatregelen om te gaan. De pandemie brengt veel problemen met zich mee.

Een paar jaar geleden vierde Gyrinus haar lustrum met het lied: ‘we are all in this together’. Nooit had ik gedacht dat een lied zo erg zou slaan op het huidige jaar.

En dat is wat ik wil benadrukken: je kan altijd naar mij toekomen als je problemen ervaart die in de weg staan van je optimale leeromstandigheden. Het kan zijn dat je niet weet hoe je moet leren of dat je een maatje wil hebben om mee te leren.

Het is lastiger dit jaar om in contact te komen met andere mensen. Ik zal mijn best doen om je te helpen, want je bent niet de enige die dit probleem ervaart.

Ik zal luisteren naar je problemen en zal je helpen om de juiste mensen of organisaties binnen de VU te vinden voor hulp. Alles wat we bespreken is uiteraard confidentieel.

Je kan mij een mail sturen op ln.su1632811986niryg1632811986@tnad1632811986ifnoc1632811986 voor een afspraak.

 

Akash Singh

Vice-voorzitter en Commissaris Public Relations

68ste bestuur der Faculteitsvereniging Gyrinus natans