Stageplekken op externe locaties

Seed Valley

De bedrijven in Seed Valley bieden tal van uitdagingen aan nieuwsgierige en gedreven studenten. Bij de bedrijven is elk jaar een brede vraag naar stagiairs en afstudeerders op universitair niveau. Het merendeel van de stageplaatsen is te vinden in veredeling, R&D, teelt en productie. Maar ook op het gebied van kwaliteitsbeheer, logistiek, communicatie, marketing en verkoop, ICT en bedrijfsvoering vinden stagiairs hun draai in Seed Valley.

Wat wil je?
Zoek je een stageplaats? Stuur dan je c.v. en een korte toelichting van je motivatie. Beschrijf daarin waar je belangstelling naar uit gaat. Groente of bloemen? Veredeling, biotech of plantenziektekunde? Teelt en productie? Werk je het liefst in een kas, een lab of op kantoor? Logistiek, afzet en distributie? Marketing, communicatie, ICT of bedrijfsvoering? Bijna alles is mogelijk, maar een goede, beknopte beschrijving van wat je binnen het een stagebedrijf zou willen doen vergroot je kansen op een passende plek. Wil je naar stagelopen in een buitenlandse vestiging? Zorg dan dat je jouw gegevens (ook) in het Engels aanlevert.

Het projectbureau van Seed Valley (*protected email*) stuurt je c.v. en motivatiebrief door naar de bedrijven die ‘matchen’ jouw opleiding en belangstelling. Zorg wel dat je tijdig begint met het zoeken van een stageplaats; op korte termijn een geschikte stageplaats vinden is vaak niet mogelijk.

Klik hier voor meer informatie.

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan houdt zich bezig met de ontwikkeling van gezond voedsel, een onderwerp dat volop in de belangstelling staat. We hebben ons gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Wanneer je bij Rijk Zwaan komt stagelopen of werken draag je dus bij aan de totstandkoming van een wezenlijk product; de basis van onze groenten.

We hebben stagemogelijkheden op diverse afdelingen: bijvoorbeeld veredeling, onderzoek, ict, logistiek maar bijvoorbeeld ook op het gebied van marketing. Je stage kan plaatsvinden in De Lier (nabij Delft), Fijnaart (West-Brabant) of bij een van onze buitenlandse vestigingen. We vragen je om bij je stageverzoek concreet aan te geven waar je naar zoekt. Wij kijken vervolgens of we een goede stageplaats of opdracht kunnen bieden die aansluiten bij je interesses. Soms publiceren we ook concrete stageopdrachten op onze website www.workatrijkzwaan.com.
Iedere stagiair ontvangt bij Rijk Zwaan een stagevergoeding.

Stuur je gegevens
Wanneer je interesse hebt in een stage bij Rijk Zwaan ontvangen we graag je cv met begeleidende brief via *protected email*. Vermeld in je brief op welk gebied je stage wilt lopen, op welke locatie, in welke periode en voor hoeveel dagen per week.

Ben je op zoek naar een stageplaats in het buitenland? Dan vragen we je om deze vestiging direct te benaderen met je verzoek. Stuur je cv met begeleidende brief direct naar het land van jouw keuze. Voor contactinformatie verwijzen we je graag naar onze website.