Technicie

De TechniCie, kortweg de TCie, is een commissie die eigenlijk betrokken is bij iedere commissie binnen Gyrinus. Zij zorgen namelijk voor het op en afbouwen van de benodigde audio apparatuur en licht installatie van verscheidene activiteiten. Maar niet alleen binnen Gyrinus speelt de Technicie een belangrijke rol. Voor organisaties die zich zowel binnen als buiten de VU bevinden regelt de TechniCie apparatuur al jaren met succes.

Maar naast deze technische details, bevinden zich in deze commissie ook de meest legendarische DJ’s van Gyrinus. Deze draaien op feesten en andere activiteiten om er nog een groter succes van te maken. Ook geven zij regelmatig DJ-cursussen zodat iedereen zich een keer als een ware DJ kan voelen. Als resultaat van deze cursussen zijn er al verscheidene top DJ’s opgeleid die tegenwoordig steeds meer en beter gaan draaien.

Naast alle nuttige dingen die de TechniCie doet, is het zeker ook een hele gezellige commissie vol enthousiaste leden. Een van deze leden zit er al heel lang in, en deze commissie zou natuurlijk nooit zo ver zijn gekomen zonder zijn vertrouwde held: Tinco! Al vele jaren verzorgd hij de techniek binnen Gyrinus. Hij staat altijd klaar om een handje te helpen waar het niet lukt, extra apparatuur te verzorgen en nieuwe TechniCie leden enige uitleg te geven over waar nou eigenlijk al die draadjes en knopjes voor zijn.

Kortom, de TechniCie is de leukste commissie vol gemotiveerde leden die van iedere klus een werkelijk spektakel maken!

Heb je onze ondersteuning nodig bij een evenement, mail dan naar ln.su1503107081niryg1503107081@eici1503107081nhcet1503107081!

Waarom wil jij bij de Technicie?

Ben je geïnteresseerd in alles wat met apparatuur te maken heeft en wil jij graag je bijdrage leveren aan de activiteiten van Gyrinus natans? Dan is de Technicie zeker wat voor jou. MAAR kennis van of ervaring met techniek is helemaal niet nodig als je in de Technicie wilt. Alle kennis die je nodig hebt, leer je gaandeweg vanzelf!

Hoe kom jij in de Technicie?

Bij de inval in het begin van elk jaar of op de commissieBBQ kan je jezelf als eerstejaars opgeven. Anders kan je het altijd aan een Technicielid vragen of een mailtje sturen naar de Technicie! (ln.su1503107081niryg1503107081@eici1503107081nhcet1503107081)