Mastercie

Welkom bij de Mastercie!

Vorig jaar (2015) is de mooie commissie “De Mastercie” in het leven geroepen om meer activiteiten voor Master studenten te organiseren. Dit is dan ook meteen de beschrijving van wat wij doen. Op dit moment bestaat de commissie uit zeven leden die (bijna) allemaal een Master doen. Met zijn zevenen proberen wij activiteiten te bedenken die voor Master studenten interessant zijn. Zo hebben wij dit jaar een workshop Time management en een Abstract competition georganiseerd. Verder hebben wij nog geen activiteiten vaststaan voor dit jaar, omdat de Master studenten vanaf februari allemaal stage zullen gaan lopen. Maar omdat we nog zo een jonge commissie zijn, staan we open voor alle suggesties. En als jij bij ons in de commissie zit, ben je helemaal vrij om met nieuwe ideeën te komen en deze direct uit te werken!

Mocht je meer willen weten over onze commissie of heb je andere vragen, mail dan naar *protected email*

Welcome to the Mastercie!

The Mastercie is a committee which is dedicated to organize activities aimed at master students. The aim of this committee is to extend the range of the members and activities of the study association Gyrinus natans from only BSc. students to both BSc. and MSc. students. By organizing activities for master students, we show the master students that we are also representing them in the Earth and Life Sciences faculty. These activities also provide a window to us where we can promote our other major activities.