Kampcie

De Kampcie organiseert 2 tot 3 super gave kampen per jaar op pittoreske locaties in Nederland of in het buitenland. De afgelopen jaren is het een traditie geworden om in november te beginnen met een zogenaamd Biokamp, ergens in Nederland. Dit is niet alleen voor biologen, maar juist voor iedereen die het gezellig vindt om een weekendje te feesten en sociaal te doen! Dit vindt meestal plaats ergens op het platteland, elk jaar op een andere locatie. Zo zijn we dit jaar naar Vasse geweest, in de buurt van Hengelo. Tijdens het kamp is er een leuk en gevarieerd programma met toffe activiteiten, maar er is vooral veel tijd om te ontspannen en te feesten op de locatie na een tijd hard studeren op de VU. Elke jaar wordt dit kamp groter en meer succesvol. Dit mag je dus zeker niet missen!

Het tweede kamp van het jaar volgt meestal in mei: de stedentrip. Met zijn allen maken we een Europese stad onveilig. Afgelopen jaar zijn we naar Krakau geweest. Daar banjerde we door de stad, zagen we kerken en gingen we uit. Ook gingen we een dag naar Auschwitz. Een plek die velen van ons nooit zullen vergeten. Zo is stedentrip op verschillende manieren een ervaring die je niet wilt missen.

Waarom wil jij bij de Kampcie?

Het organiseren van deze kampen is super leuk en bovendien nog erg leerzaam ook! Zo leer je hoe je moet vergaderen, hoe je voor veel mensen moet koken, hoe je voor veel man een bed regelt en hoe je leuke activiteiten organiseert. Maar vooral leer je hoe je een super gaaf weekend kan hebben met je studiegenoten!

Hoe kom jij bij de Kampcie?

Bij de inval in het begin van elk jaar of op de commissieBBQ kan je jezelf als eerstejaars opgeven. Anders kan je het altijd aan een Kampcielid vragen of een mailtje sturen naar de Kampcie!

Contact: ln.su1524233730niryg1524233730@eicp1524233730mak1524233730

IMG-20151118-WA0012