Sportcie

Van alle commissies heeft de sportcie zondermeer de beste conditie en houdt zich, je verwacht het al, bezig met allerlei sportieve evenementen binnen de vereniging. Deze commissie bestaat sinds maart 2008, en heeft een aantal succesvolle activiteiten op haar naam staan. Zo is er het jaarlijkse Commissietoernooi, wat bestaat uit basketbal en volleybal, waar alle commissies van Gyrinus tegen elkaar strijden om de beker. Een andere klassieker is ‘Gymmen met Gyrinus’ waarbij we weer eens ouderwets de gymzaal in gaan om spellen te doen als trefbal en paaltjesvoetbal. Dit jaar hebben we voor de tweede keer een team weten samen te stellen voor de Batavierenrace. Dit is een studentenestafette over ruim 175 km in 25 etappes.  Naast deze vaste activiteiten wordt er elke maand weer een nieuwe sportcie activiteit op de Gyrinusagenda gezet. Zo zorgen wij ervoor dat naast alle feesten, borrels en maaltijden ook onze buikjes weer in proportie zijn! Maar bovendien is het natuurlijk ook ontzettend gezellig om met je studiegenoten te sporten met een leuke derde helft. Dus houd de posters en je e-mail goed in de gaten en schrijf je snel in voor een van onze activiteiten.

Waarom wil jij bij de Sportcie?

Heb jij een super conditie en ben jij niet bang om wat te organiseren voor de vereniging, geef je dan nu op en misschien ben jij straks wel zo’n super sportief commissielid! Ook als je geen topsporter bent, maar het gewoon leuk vindt om te sporten en sportactiviteiten te organiseren, ben je natuurlijk van harte welkom. En vergeet niet: bier drinken is ook een sport!

Hoe kom jij in de Sportcie?

Bij de inval in het begin van elk jaar of op de Eerstejaarsbarbeque kan je jezelf opgeven. Anders kan je het altijd aan een Sportcielid vragen of een mailtje sturen naar de Sportcie!

Contact: *protected email*

Sportcie